Panàtics és una plataforma que pretén acollir a totes aquelles persones, entitats, organismes i empreses que estimen i treballen amb l’objectiu de fer pa ben fet i que volen posicionar aquest producte en el lloc que es mereix. Panàtics vol reconèixer a tots els professionals que busquen l’excel·lència del treball dia a dia, la millor llavor per aconseguir el millor pa. Com ho fem ?

LA RUTA DEL BON PA

Una de les activitats més importants és l’organització de la Ruta del bon pa. Aquest esdeveniment ens durà a reconèixer i premiar els millors forners de Barcelona ciutat 2014. Amb aquesta selecció dels millors forns, publicarem la “Guia del Bon Pa” on hi figuraran els guanyadors.

MESTRES PANÀTICS

Hem format el jurat  “Mestres Panàtics”. Aquest jurat està compost per persones d’ampli ressò mediàtic del món del pa, la gastronomia, el periodisme, l’esport, la comunicació virtual (llocs web, facebook, blocs especialitzats…), dietistes, metges, etc… que atorgaran la Llesca d’Or als millors forners de l’any., entre tots els guanyadors de la Ruta del Bon Pa.

“OBRA SOCIAL ERNEST VERDAGUER”

Un dels objectius finals de Panàtics és l’ajuda social. Col·laborant amb entitats benèfiques aportant pa i productes de la fleca als seus menjadors socials, organitzant actes per recaptar aliments per ajudes a les persones més vulnerables.

CLUB PANÀTICS

Els socis voluntaris del  “Club Panàtics” organitzen tots els actes de l’obra social i les altres activitats com: maridatges, exposicions, premis literaris, cursets de professionals, taules rodones, esmorzars amb professionals del sector….etc.

Facebook.com/panaticsbojosdelpa

En aquest facebook compartim cada dia, mitjançant les xarxes socials, les notícies del món del pa que generan els forners, els forns, les farineres, els fabricants de maquinària del sector, les empreses de subministraments, les fires, els cursets, els processos de fabricació i una atenció molt important als aficionats a fer pa de qualitat a casa, etc…. i també de cuiners, a fi de recollir la màxima informació i coneixements de tot el que gira en aquest món tan fascinant del pa.

panaticsbcn

A Instagram publiquem i divulguem fotografies de tot allò relacionat en el món del pa.

DIVULGACIÓ

Tots aquests actes els divulgarem en els diferents mitjans de comunicació, ràdio, televisió, suport al punt de venda, encartaments en premsa de màxima difusió, presència a les xarxes socials, publicacions, conferències…

ENTRE TOTS

Panàtics està obert a tothom que vulgui participar en qualsevol dels nostres projectes o que aportin noves iniciatives que s’adaptin a la nostra plataforma