La segona edició del Concurs professional La Millor Coca de Sant Joan s’ha celebrat en les instalacions de l’Escola del Gremi de Forners de Barcelona, una edició concorreguda per més de 80 forns i pastisseries de tot el país.  Eric Ortuño, de l’Atelier Barcelona, s’ha endut el premi a la millor coca de crema i pinyons; Pachi Larrea de la pastisseria Sweet Drops de Castelldefels ha estat guardonat per la millor coca clàssica de fruites confitades i Josep Juli Alvarez del forn La Llibreria de Barcelona ha estat premiat per la millor Coca de Sant Joan creativa.

La valoració de les coques presentades, que ha anat a càrrec d’un jurat  format per: Jaume Bertran president del Gremi de Flequers de Barcelona. Eduard Crespo de la fleca Balmes i seleccionador nacional de forneria, Carles Mampel mestre pastisser, Toni Vera mestre pastisser, Pep Aguilar Fills de Moretó, Eduard Verdaguer de Panàtics, Mari Cruz Barón Sotdirectora técnica de l’escola del Gremi de la Provincia de Barcelona, Clara Narvión Timeout Barcelona, Oriol Carrió, mestre pastisser  i guanyador de l’edició 2019.

Ha comptat amb l’esponsorització principal de Fills de Moretó, productor de farines prèmium per a professionals i consumidor final.

També ha estat esponsoritzat per: Sosa, líder del sector fabricant d’ingredients per la pastisseria, com les fruites confitades, i distribuïdor de marques líders com Valrhona (xocolata) i Corman (mantega). Calidulce, que compta amb un extens catàleg de packaging per a pastisseries. CSTY, empresa de vestuari laboral per a xefs, forners i pastissers. Frigual, líders en cambres de fermentació i conservació per pa i pastisseria. José Llopart, empresa líder del sector que elabora i distribueix la gamma més extensa de varietats, solucions i presentacions de sucre desde 1932 i Bakering la plataforma de caterings artesans a domicili.

El concurs ha comptat amb el suport del Gremi de Flequers de Barcelona, del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, del Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines, de Panàtics, Pan y Pizza i Panorama Panadero.

Deja un comentario