Sempre pensant en el forner artesà, Farinera Coromina, reconeguda pel seu caràcter familiar i esperit d’innovació, ha creat un nou producte per ajudar al forner artesà a combatre els actuals temps de crisi: la Farina del Forner, que es presenta en format de 5 kg, per tal que la pugui vendre al consumidor aficionat a fer pa i altres elaboracions casolanes.

La farina ha estat i és un dels productes més sol·licitats als supermercats arran del confinament. 

És per això que Farinera Coromina, que sempre s’ha caracteritzat per fer costat al forner artesà, sota el lema «Els forners venem farina», ha creat una farina en format de 5 kg que només es pot comprar de forma exclusiva a fleques artesanes per seguir així donant valor a l’ofici de forner.

Un sac atractiu i divertit i una farina feta amb varietats de blats d’alta qualitat i de proximitat, un tret característic de Farinera Coromina per complir l’objectiu de crear les millors farines.

Deja un comentario