El proper dilluns dia 9 de juliol, tindrà lloc en el Centre Cívic Forn Pienc de la nostra ciutat l’acte de lliurament dels diplomes als forners/es TOP que aquest any formen la Ruta del Bon Pa de Barcelona 2018. Sent aquesta la quarta edició.

L’acte estarà presidit pel Regidor de Turisme, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, el senyor Agustí Colom i el President del Gremi de Forners de Barcelona ciutat, el senyor Jaume Bertran.

La selecció d’aquests forners/es, s’ha fet després de visitar, sempre anònimament, més de 150 fleques de la nostra ciutat. Amb diversos tastets anònims, diferents jurats formats per  forners de gran prestigi, demostradors i professors d’escoles de fleca, van valorar els pans. (El pa escollit per als tastets ha estat el pa de pagès de mig quilo).

Els aspectes del pa que es van tenir en compte van ser: vista, crosta, sola, pes, molla, alveolat, textura, sabor i aroma.

Panàtics, per la seva part, ha valorat la presentació del pa en la botiga i el tracte i l’atenció al públic.

Tot seguit, sumades totes les valoracions, es va fer la selecció dels 35 forners/es que van obtenir la puntuació exigida per formar part de La Ruta del Bon Pa de Barcelona 2018.

En aquest acte, també es farà lliurament del premi de la Llesca D’Or, al forner/a que més ha destacat al llarg de l’any per la difusió de la cultura del bon pa.

Deja un comentario