Toni Vera

Va néixer a Badalona l’any 1980. Va estudiar EGB a l’escola Jun Frau i després a l’institut Enric Borràs. Mentre estudiava ja gaudia fent potingues, fer química segons deia ell. I dit i fet es va matricular

a la universitat de químiques a Bellaterra.

Disfrutava fent barreges al laboratori de la universitat al matí i a la tarda fent més barreges a la pastisseria dels pares de la seva xicota. Aviat va adonar-se’n que li agradava més l’alquímia de l’obrador que la del laboratori de la facultat.

Molt en contra dels seus pares deixa la universitat i s’aferra a la pastisseria. No para de compaginar la feina amb tots els cursos i demostracions de pastisseria que pot. Deixa la pastisseria de la xicota i entra a treballar a Forn Bertran, un dels més importants de Badalona, i 8 anys després se’n va a Bubó com assessor de pastisseria, un pas més per a seguir progressant.

Va fent assessoraments a diferents pastisseries fins que un dia fa un assessorament a la reconeguda pastisseria La Canal. Va anar tan bé que rep una oferta de treball per integrar-se a l’equip de La Canal i segueix amb ells fins al dia d’avui.

La seva tenacitat i constància així com les seves ganes d’innovar al fan a participar diferents vegades al concurs del millor croissant de mantega d’Espanya, fins que la seva insistència i qualitat del producte el porten a aconseguir el preuat concurs.

De fet, el passat 3 de novembre va fer una Master class a la nostra escola amb una gran participació de forners.

A més a més de la seva passió per la pastisseria de qualitat, és un apassionat de les motos i del ciclisme, tant és així que segueix totes les curses ciclistes i és un gran practicant de mountain-bike.

Deja un comentario