És fantàstic, si fantàstic és passejar el dia de la revetlla de Sant Joan per Barcelona i veure cues de persones als forns esperant el seu torn per comprar coques per celebrar amb amics o amb família la nit més màgica de l’any. Però caldria fer una diferència molt important, tots els forns que tenien la botiga plena i cua al carrer en apropar-te a l’aparador les coques brillaven, tenien vida, et venien ganes de compra-les totes: de brioix, de full, amb crema, amb fruites, farcides de cabell d’àngel, de xocolata…etc. Veiem els forners molt atrafegats però amb la cara felicitat al veure tanta gent que volia degustar les seves coques, les dependentes, també, amb cara de joia a pesar de la molta feina. Ara bé la diferència, desgraciadament a tots els forns no passava el mateix, perdó dic forns o punts calents de venda. La qualitat i l’amor amb què estan fetes unes i altres coques marquen la diferència. Si veiem un producte sense vida, cru o massa torrat, el sucre i la fruita sense brillantor, la crema apagada i blanquinosa, en resum el producte no atrau la gent i per tant no es ven. Hem de pensar que les persones –els nostres clients- cada vegada són més exigents. Volen productes més naturals i de més qualitat i afortunadament cada vegada hi ha més mestres forners artesans que treballen per aconseguir aquests resultats. No hi ha cap altre camí: Treballar amb amor a la professió, productes de qualitat i seguir els millors i més naturals processos d’elaboració.

Deja un comentario