El dilluns vinent dia 4 de maig, organitzat per Panàtics i a càrrec del Regidor de Comerç de Barcelona Sr. Raimond Blasi, es farà entrega dels diplomes als Mestres Forners Artesans seleccionats dins La Ruta del Bon Pa Barcelona Ciutat 2014. Aquesta selecció ha estat feta per professionals del sector entre 200 forns de la nostra ciutat. S’han fet 34 tastos a cegues valorant el pes, color, sabor, olor, aroma, textura, crosta i l’aspecte exterior així com la presentació del pa a la botiga i l’atenció al públic.

En el mateix acte s’entregarà el premi La Llesca d’Or al Forner de l’any 2014 de la nostra ciutat.

Els 28 Mestres Forners Artesans són:
Emili Feliu Forn Sant Josep, Salvador del Cerro Forn Sant Tirs, Conrad Serra Forn Pa Serra, Eduard Crespo Fleca Balmes, Jaume Bertran Forn Mistral, Anna Elias Forn Elias, Anna Boix Forn Boix, Anna Bellsolà Forn Baluard, Gemma Fortino Forn Fortino, Josep Ma Roura Forn Roura, Juli Àlvarez Forn La Llibreria, Francesc Casamitjana Forn Montserrat, Pere Casamitjana Forn d’en Pere, Josep Baltà Forn Baltà, Xavier Puiggròs Forn Puiggròs, José Bou Forn Bou, Antonio Costa Forn La Rambla 31, Josep A. Ribas Forn Cruixent, Salvador Vendrell Forn Ideal, Daniel Jordà Forn Panes Creativos, Xevi Ramon Forn Triticum, Adolfo Rubio Forn L’Eixample, Xavier Corcellas Forn Providència, Josep Ginebra Forn Ginebra, José Antonio Blanco Forn Sardenya, Jordi Vilamala Forn Vilamala, Tonatiuh Cortés Forn Cloud Street Bakery, Xavier Barriga Forn Turris.

Felicitats a tots i a les persones i empreses i administracions que han fet possible aquest esdeveniment.

Deja un comentario