En un temps que hi ha tanta mancança de feina la gent busca alternatives per trobat un lloc de treball. Hi ha diferents alternatives. Tornar a estudiar, complimentar els estudis amb màsters, fer pràctiques o buscar alternatives en altres oficis. Ara i aquí parlarem d’un ofici molt antic, tradicional i artesà. L’ofici de forner, un ofici amb futur, amb molt de futur. Tan sols necessitaràs complir dos objectius. El primer i fonamental és que t’agradi la idea de treballar en aquest món tan fantàstic del pa i la segona que vulguis fer pa de qualitat. I com es fa el pa de qualitat? No hi ha cap fórmula màgica. Però és molt fàcil, estimar el que fas, provar coses noves, mirar com treballen els millors, fer cursets, parlar amb altres forners, fer pràctiques en altres forns d’aquí o de fora. Per sobre de tot si vols treballar en aquest ofici pense amb treballar amb productes de qualitat, amb masses mare i llevat naturals. Jo resumiria aquest ofici com: Fes de ser forner una manera de guanyar-te la vida gaudint del que fas. No busquis una manera de guanyar-te la vida i per això et fas forner.

Deja un comentario